Opus K - Antikvaarinen Oluthuone
Seuraava Opusvisa to 20.02 klo 19.00

Opus K

Kauppakatu 6, 08100 Lohja
(019) 323 686, 0500 476 632

www.opusk.fi
jussi.hakava(ät)gmail.com

Avoinna:

Ti - to 15.00 - 23.00
Pe 14.00 - 01.30
La 12.00 - 01.30
Su - ma suljettu
   

Kuukauden olut: Hazy India Pale Lager 4,7 %

» Esittely » Tilat » Olutvalikoima » Siiderivalikoima » Muita juomia » Ruoka » Kirjat » Tapahtumia » Opus-visa » Pöytävaraus


Sivut on optimoitu IE 4+ selaimelle ja 800x600 resoluutiolle.
Kirjat

Kirjat
Opus K on antikvaarinen oluthuone, eli erikoisolutravintolan lisäksi myös vanhojen kirjojen kauppa. Ostamme ja myymme kirjoja laidasta laitaan: runoja, tietokirjoja - historiaa, luonnontiedettä, tekniikkaa - proosaa, dekkareita ja jännitystä, taidekirjoja, lasten ja nuorten kirjoja, eräkirjoja, muistelmia, yhteiskunnallista, urheilukirjoja, keittokirjoja...

Myyntihintamme ovat varmasti kohtuulliset. Romaanin tai runokirjan saa yleisimmin 3-4 eurolla. Vain keräilyharvinaisuudet on hinnoiteltu korkeammalle, yleisen valtakunnallisen tason mukaisesti.
Tulkaa tutustumaan valikoimiimme, soitelkaa tai lähettäkää sähköpostia haluamistanne kirjoista.
Jotta voisimme myydä, haluamme ostaa. Voit tuoda meille yhden kirjan, pikku kassillisen tai suuremmankin määrän. Tärkeätä kirjoissa on, että ne on todennäköisesti mahdollista myydä. Niiden sisältö ratkaisee, myyntimenestykseen vaikuttaa toki myös mm. kirjan kunto.

Erityisesti haluaisimme ostaa ja sitten taas myydä vanhoja tekniikkaan liittyviä kirjoja, harrastuskirjo ja, eräkirjoja, runoja ja keittokirjoja.

Kirjatilaus:

Tilauksesi:


Nimi:

Katuosoite:

Postinumero ja -toimipaikka:

Puhelin:

Sähköpostiosoite:

Toivomuksia toimituksen suhteen: