Tilat

Ravintolamme koostuu 120 asiakaspaikkaa sisältävistä sisätiloista sekä 80 asiakaspaikkaa sisältävistä etu- ja takaterasseista. Meillä viihdyt niin yksin, kaksin kuin porukallakin. Tilojamme on mahdollista vuokrata myös yksityistilaisuuksiin. Lisätietoja löydät alla. Tervetuloa viihtymään! 

SALI


Salissa on 68 istumapaikkaa. Sisustuksella on pyritty luomaan tilaan rento ja viihtyisä, olohuonemainen tunnelma. Perinteisiä lauta- ja korttipelejä on lainattavissa pelihyllyssämme. Salissa on noin 5x4m lava sekä flyygeli.

KABINETTI


Kabinetissamme on 25 istumapaikkaa ja piano. Kabinetti on osa ravintolatilaa, mutta on suljettavissa ja vuokrattavissa yksityiskäyttöön esim. Syntymäpäiväjuhlille, kokouksiin tai muuhun illanviettoon. Kabinetissa on oma WC ja ikkunat torin puoleiselle kadulle.

TERASSIT


Sisäpihalla on 60 asiakaspaikkaa viihtyisällä terassilla. Aurinkoisella säällä auringonsäteistä voi nauttia iltaan asti. Sisäpihan terassi on auki sesongin mukaisesti ja osittain katettu. Sisäpihan terassi vuokrattavissa myös yksityistilaisuuksiin. Kadun puoleisella terassilla on 21 asiakaspaikkaa, mistä voi loistavasti seurata Lohjan torin elämää.