Tapahtumat

Lippujen myynti tapahtumiin: Kaikkiin tapahtumiin myytävät liput on ostettavissa ennakkoon Opus K:ssa aukioloaikojen puitteissa ellei toisin mainita.

Arkipäivien toistuvat tapahtumat, jotka kaikki ilmaisia:

Parilliset viikot

Pelissä yhdistyy kolme asiaa mitä ihmiset rakastavat: loistava musiikki, kutkuttava jännitys ja ennen kaikkea hauskanpito hyvällä porukalla! Musabingossa esitetään normaalien numeroiden sijasta parhaita pätkiä tunnetuista hittibiiseistä. Pelilapussa on artistien nimiä numeroiden sijasta.

Visailun tehtävät vaativat logiikkaa ja oivaltavaa päättelykykyä. Murhamysteeri on ainutlaatuinen visailu joka eroaa selkeästi muista. Osallistua voit yksin, kaksin tai porukalla.

Parittomat viikot

Kingo on tietoa ja tuuria ainutlaatuisella tavalla yhdistävä Trivia-onnenpeli. Kun perinteisessä bingossa käytetään numeroita, niin Kingossa puolestaan arvotaan kysymyksiä ja vinkkejä. Pelilapusta löytyy numeroiden sijasta oikeita vastauksia.

Legendaarinen OpusVisa järjestetään Opus K:ssa parittomien viikkojen torstaina. Osallistua voit yksin, kaksin tai porukalla. Menneet OpusVisat löydät täältä.

Muut tapahtumat:

PE 10.05.2024 Klo 21.00 Memphis Breakdown

Hikistä rock and rollia, 50-luvun mestareita kunnioittaen, Memphis Breakdownia, Stray Catsia, sekaan vähän Matchboxia, Elvistä ja Johnny Cashia taiten tulkiten ja jälkiruoaksi juurevaa Rockabillya, jolla lähtee terveiset yläkertaan Carl Perkinsille. Unohtamatta tietysti countryn rootseja kuten Merle Haggardia. Aitoa Rock´n´Roll menoa 1950-luvun tyylillä ja 2000 -luvun soundeilla.

Attila: gtr, voc, sax
Valco: lead voc/ac-gtr
Mako: db-bss, voc
Zoli: dms

Ennakkoliput Opus K:sta aukioloaikoina tai netistä Ticked:
https://www.ticted.com/fi/events/5864

https://www.youtube.com/watch?v=2DP6Qo31lxM
https://www.youtube.com/watch?v=S8Lh55orL7g
https://www.youtube.com/watch?v=ZUDdj6i4Uhw

KE 15.05.2024 Klo 19.00 Laurentius-kuoro Goes Kapakka

Laurentius-kuoro tulee esittämään Simo Häklin johtamana erilaisia ”Kapakka”-biisejä.

Kepeästi kohti kesää!

Vapaa pääsy!

PE 17.05.2024 Klo 21.00 Julye Blom Feat. Ronski

Tervetuloa nauttimaan soul, blues ja rock n roll musiikin lumosta Julye Blomin ja hänen bändinsä kanssa!

Karismaattinen soul/blues-artisti Julye Blom lumoaa yleisön syvälle sieluun läpitunkevalla lauluäänellään. Mielikuvia herättävät tarinat yhdistettynä bändin dopamiinia tulvivaan grooveen luovat ajattoman äänimaailman, jonka jokainen nuotti on täynnä kaipuuta, kipinää ja voimakasta tunnetta. Tämän maagisen illan kruunaa paikallisen legendaarisen artistin – Ronskin – vierailuesiintyminen.

Tule ja koe musiikillinen matka, joka jättää pysyvän jäljen sydämeesi!

Liput 10€ ovelta tai etukäteen Opus K:sta. 

TI 21.5.2024 Klo 19.00 OpusKlubi

Esiintyjät julkaistaan myöhemmin!

Ja MC:nä tuttu ja turvallinen Ursula Herlin.

Liput 10/12e

Ennakkomyynti Opus K:ssa ja https://www.ticted.com

Showtime klo 19.00

KE 22.05.2024 Kimmo Leppälä NEW ORLEANS STOMPERS

Stompersit soittavat 20-luvun jazzin syntykappaleita sadan vuoden takaa. Leppälä-trio Alvi, Kimmo ja Ilkka täydentyy komppiparilla Jukka Järvelä ja Robi de Godzinsky.

THE #1 DIXIELAND BAND IN FINLAND!

Vapaa pääsy, mutta kolehti kiertää, ettäö saisimme heidät uudestaankin!

PE 24.05.2024 Mari & Julle Duo

Duo Mari ja Julle esittää: poppia, rokkia ja iskelmää! 🎶 Molemmat laulavat ja Julle soittaa akustista kitaraa ja tekee rytmejä loopperin avulla. Yleensä Opuksen keikoilla on ollut mukava yhteislaulu-tunnelma ja ihmiset ovat innostuneet myös tanssimaan! 🎸🥳

Liput 5€

KE 29.5.2024 OpusJamit

Klo 19.00 alkaen.

Lava on lastattu – sinulla?

Opus Jameissa kaikki harrastelijasta ammattilaiseen ovat tervetulleita soittamaan yhdessä. Paikalta löytyvät rummut, basso, kitara ja piano sekä tarvittavat vahvistimet ja laulumikrofonit. Tule yksin tai porukalla!

Näin toimit Opus Jameissa:

  1. Tule juttelemaan jami-isäntä Kridelle.
  2. Kerro mitä haluaisit soittaa ja millä soittimella.
  3. Jami-isännän soittajageneraattori arpoo esiintymisjärjestyksen ja taikoo mahdollisuuksien mukaan soittokaverit mukaan lavalle.
  4. Nouse lavalle kutsusta ja hurmaa yleisösi!

PE 31.5.2024 Trubaduuri Henri Aalto

Henri Aalto – Electric Troubadour ja kitara-artisti

Henri Aalto monipuolisena muusikkona viihdyttää sekä mukaansa tempaavana trubaduurina, että näyttävänä kitara-artistina. Haluat sitten kovempaa menoa, rauhallisempia tahteja tai taiturimaista musisointia, hoitaa Henri homman kotiin. Myös yhteislaulatus ja yleisön toivebiisit toteutuvat. Taustamusiikkinsa, syvän äänensä ja taitavan kitaran soittonsa kanssa Henri kuulostaa kokonaiselta bändiltä. Mikäli haluat iltaan jotain erityistä, pyydä häntä näyttämään kitaratemppujaan, jotka saa yleisön pudottamaan leukansa.
Biisejä löytyy monesta genrestä ja kohta huomaatkin kuuntelevasi omia suosikkibiisejäsi sekä vuosien takaa, että tältä päivältä. Tässä joitain esimerkkejä illan aikana soitetuista artisteista: The Beatles, Avicii, Bon Jovi, Lady Gaga, Dingo, Van Halen, Tomas Ledin, CCR, Adele, Green Day, Bryan Adams, Scorpions, Santana, Jimi Hendrix, Hurriganes, J. Karjalainen, Hassisen Kone, KISS, Kolmas Nainen, Lynyrd Skynyrd, Judas Priest, Oasis, Dolly Parton, Chris Cornell, Abba, Iron Maiden, Elvis, Frank Sinatra, Red Hot Chili Peppers jne.
Henrin soittokokemus on kestänyt vuosikymmeniä ja keikkoja hän on tehnyt satoja, ja jälleen satoja. Hän on luotettava ja takuuvarma viihdyttäjä niin bileiltoihin, kuin vaativampaankin tapahtumaan. Voit tutustua Henriin alla olevissa videoissa, joita on kertynyt jo melkoisesti. Henristä ja hänen omasta musiikistaan löydät enemmän tietoa myös osoitteesta https://henriaalto.com

Henri Aalto Electric Troubadour and Guitar Artist soittolista:
https://youtube.com/playlist…

https://www.facebook.com/henriaaltoartistpage

Liput 3 e

PE 7.6.2024 Leeni-yhden naisen superbändi

Klo 21:00

Leeni rokkailee Ed Sheeranin tyyliin loopperin avulla, kuulostaen yhden naisen bändiltä. Ohjelmistossa on Iron Maidenia, Joan Jettiä, Eppuja, Metallicaa, Queenia, Patty Smithiä, Johnny Cashia, Heartia, Tehosekoitinta, Dolly Partonia plus muuta rock-kantria akustisesti sovitettuna, sekä muutama oma biisi. Keikoilla soitetaan aina myös yleisön toivebiisejä sekä lauletaan ja tanssitaan.

Sisäänpääsy 3 euroa

PE 14.6.2024 Netta Skog

Klo 21:00

Vuoden Harmonikkataiteilijaksi valittu Netta Skog saapuu pitkän odotuksen jälkeen vihdoin Lohjalle! Tämä digiharmonikan maailmanmestari on viimeksi nähty Lohjalla vuoden 2023 kesäkuussa, kun hän sai kunnian toimia KÄÄRIJÄN lämmittelijänä Lohjan torilla.

Tämä pääasiassa heavy metallin maailmassa valloittanut digihaitaristi luo keikoillaan sellaiset soundit, joita et voi uskoa kuulevasi. Ohjelmistossa on niin ikään heavya, poppia mutta myös kauniita tunnelmapaloja joita Netta maustaa vielä omalla laulullaan. Silmät sulkiessasi et voi uskoa, että lavalla on tosiaan yksi harmonikka. Tämä artisti on EHDOTTOMASTI koettava livenä! Tervetuloa!


Liput ovelta 10€